Chanel

"Noi lansam arome noi la fiecare 10 ani, nu din trei in trei minute, ca ceilalti producătoride parfumuri.. Noi nu ducem în eroare consumatorii. Ei știu ce să se aștepte de la Chanel. De aceea, ei vin înapoi la noi din nou și din nou, la orice vârstă. "

In 90 de ani, compania a devenit un lider în domeniul fabricării de parfumuri și de marketing. Investițiile imense au permis să crească în mod semnificativ veniturile. Succesul a adus familiei Wertheimer aproximativ 5 miliarde de dolari în profituri.

Produse de marcă, cum ar fi ceasuri (al căror cost s-a ridicat la o medie de 7 mii de dolari pe copie), pantofi de înaltă calitate, bijuterii, cosmetice si accesorii s-au extins foarte mult. In 1996 a fost lansat parfumul Chanel Allure, ca urmare a succesului de care a avut parte, în 1998 versiunea bărbați - Allure Homme. In anul 1999, a fost lansata linia Chanel de produse de îngrijire a pielii, iar apoi a fost prezentata prima colectie de haine de croazieră.

În același an au introdus o linie de ochelari de soare și rame Chanel.• Chanel din anii 2000 până în prezentPe parcursul acestor ani, compania a fost condusa de Alain Wertheimer. Directorul executiv și președinte al casei de moda a fost Françoise de Montaigne.J12 - In anul 2000, a fost lansata vânzarea primului ceas unisex Chanel.In anul 2001, brandul a prezentat o mică linie de îmbrăcăminte pentru bărbați.

Colectia Pret-a-Porter a fost dezvoltata de designerul - Karl Lagerfeld. Ea este în mod tradițional prezentata în fiecare decembrie. Pentru a satisface dorințele cumpărătorilor tineri în 2003, Chanel prezinta parfumul Coco Mademoiselle și linia de îmbrăcăminte de tineret B-C Wear. În același an, direcția de Chanel Haute Couture se confruntă cu un val de popularitate si brandul deschide un al doilea magazin de tip boutique, în Cambon stradă din Paris.