Dolce&Gabbana

Dolce & Gabbana parfum a obținut recunoașterea internațională, de la debutul primului ei parfum "Dolce & Gabbana pour femme", lansat în 1994. Conținutul acestui parfum include iasomie, cuisoare, floare de portocal dulce si crin. Se propune pentru utilizare în seara și în cazuri speciale.

In anul 1997, Dolce & Gabbana a lansat "Dolce & Gabbana For Men", care combina vanilie, lemn de santal, crin si cedru printre ingredientele sale.In anul 1999, Dolce & Gabbana a lansat "Dolce & Gabbana pour femme"."Blue Light" si "Sicilia"In anul 2001, compania a contribuit la ieșirea aromei "Blue Light", care descrie strălucirea vieții mediteraneană.Acesta include spiritul de cedru, mar, iasomie, bambus si trandafir alb.

Compania a lansat "Sicilia", în 2003, promovând-o ca un parfum floral elegant si sofisticat, care arata "strălucirea mediteraneană.". În crearea acestor parfumuri, designerii par inspirati de rădăcinile mediteraneene.

In anul 2007, Dolce & Gabbana a creat o colecție cu numele "The One". Piersici, lychee, iasomie, crin si mosc sunt printre ingrediente sale. Aceasta include atât clasicul The One, cel pentru bărbați și, recent, a ieșit si The One Gentleman".

Colecția "Antologia" a debutat în septembrie 2009. Spiritele în colecția au fost numite după cărți de tarot: Le Bateleur (Mage), L'Imperatrice (împărăteasa), L'Amoureux (amatori), La Roue de la Fortune (Roata norocului) și La Lune (Luna).