Gianfranco Ferre

În 2011, din nou, după câteva luni de căutări, locul de director de creatie la Gianfranco Ferre a câștigat designerul scoțian Graeme Negru. Înainte de a se alătura casei de moda a colaborat cu brandurile Armani Black Label si Salvatore Ferragamo, precum a facut propriul brand.

Cooperarea a fost din nou întreruptă. Casa Gianfranco Ferre a refuzat să elibereze colecția de croazieră 2012 și colecția de barbati de primăvară-vară 2012.

Casa de moda a decis să numească un designer-șef de la foștii asistenți ai Gianfranco Ferré - Stefano Citron și Federico Piaggi.

Anterior, ei au dezvoltat un model pentru linia GF Ferre, si, de asemenea, au colaborat cu Byblos Cruciani. Prima lor colectie pentru casa de moda a devenit primăvară-vară 2012.Astăzi Gianfranco Ferre a introdus pe piață un număr mare de linii de îmbrăcăminte gata făcute.

Printre acestea se numără GFF, Gianfranco Ferre Studio, Gianfranco Ferre Forma Gianfranco Ferre Jeans, Gianfranco Ferre Sport, Gianfranco Ferre Golf, precum și parfumuri și accesorii. În prezent, linia de Ferre Studio 001 și G.F.F. este în parteneriat cu cel mai mare producător italian de țesut Mardzotti Pietro (Pietro Mardzotti).