Givenchy

Brand-ul Givenchy - unul dintre cei mai importanti producatori de bunuri de lux, face parte din celebra companie LVMH (1988). Moda si parfumerie - 2 zone principale ale casei, care are o istorie lungă.Firma Givenchy a fost înființată în februarie 1952 de croitorul francez Hubert de Givenchy. El a fost autorul termenului gata-a-porter și a prezentat publicului sofisticat "Bettina", o colecție de articole de îmbrăcăminte gata făcute.

Prima sa colectie a fost un mare succes, iar numele Givenchy a devenit instantaneu celebru.De-a lungul timpului Givenchy de brand a fost asociat cu unul dintre cele mai bune branduri din industria modei. Este poziționat ca o încarnare eleganta și stilata al tradițiilor europene, care combină glamour, eleganta si chic francez autentic. In anul 1957 a aparut

Parfumul Givenchy. Legendarul primul parfum l'Interdit ( «ban") a fost făcut pentru steaua ecranului britanic Audrey Hepburn, care a fost singura muza iubita de designer de peste patruzeci de ani. De-a lungul timpului, Audrey Hepburn a devenit un simbol de stil, care a intrat în istoria modei numit "Givenchy". Această combina eleganță în stil parizian combinat cu lejeritatea american. O combinatie de eleganta casuala si noblete aristocratică.În 1959, lumea a văzut încă 2 compozitii aromatice - "Les Deux" pentru femei și "Mons" pentru bărbați, care a fost primul parfum de brand pentru barbati. Urmatoarele editii de barbatii sunt " Kserus Rouge "și 90 prin" Pi Neo. " Iar la începutul colecției 20 Fashion House a suplimentat colectia de parfumuri cu interpretări mai moderne de arome clasice - Givenchy pour Homme (2002).. Ei au dat un sentiment incredibil de luminozitate și răceala, libertatea și sexualitatea, dorința de a sta afară din mulțime și să se ridice deasupra tuturor.