LA MAISON GUERLAIN a dat lumii cinci generații de parfumeristi care au facut cele mai renumite parfumuri, din care fiecare are propria sa istorie unică.1853., DE COLOGNE IMPERIALE eauAceastă apă dulce "colorată" este creată de fondatorul dinastiei Guerlain, Pierre-François-Pascal Guerlain pentru împărăteasa Eugenia. Succesul acestei creații oferă faima la nivel mondial a creatorului iar sticla prezinta 69 de albine de aur - simboluri ale imperiului, a devenit emblema casei de moda Guerlain.

1889, JickyJicky-parfum este prima creatie din lume de parfumerie, care poate fi numit pe bună dreptate un parfum. Creatorul său, Aimé Guerlain a adăugat mai multe componente naturale si sintetice pentru a sublinia mirosul de parfum și de a oferi durabilitatea parfumului.

1912, L'HEURE BLEUETradus, numele parfumului înseamnă "oră albastra", "Twilight", "Twilight". L'Heure este acel moment când timpul se oprește și totul cade tăcut. Creatorul parfumului Jacques Guerlain descrie acest moment ca fiind "în momentul în care cerul pierde soarele său, dar încă nu și-a găsit stelele".

1919, Mitsouko-Vine epoca de libertate și de emancipare. Jacques Guerlain a creat acest parfum pentru femei in noua era si a fost inspirat de romanul lui Claude Farer "Battle", i-a dat numele personajului principal Mitsuko.Traducere din limba japoneză "Mitsuko" înseamnă "secret" și tocmai acest mister reprezintă compoziția parfumului în care coardele de fructe au fuzionat cu fundalul lemnos moale.

1925, SHALIMAR-Acest parfum este inspirat de dragostea imparatului Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz Mahal - tradus din sanscrita "Temple of Love". Parfumul este întruchiparea ispitei irezistibilă la granița interzisă. Această creație îndrăzneață este primul parfum oriental Guerlain.1933, VOL DE NUITNumit după romanul lui Antoine de Saint-Exupery, "Noapte de zbor", acest parfum misterios arata curaj, eroism și sârguință disperată de a atinge obiectivul.

1989, SAMSARA-Acest parfum cu note de iasomie si lemn de santal, Jean-Paul Guerlain a creat pentru iubita lui. Traducere din limba sanscrită "Samsara" înseamnă "cerc". Acesta este un lanț de nașteri multiple și de moarte, care este descris ca roata se rotește în mod constant. Sensul "samsara" este de a trăi, să moară și să renască. Nu există nici un sfârșit, există doar ciclu etern ...

2003, L'INSTANTANEU DE GUERLAIN-Un moment unic. Un moment de sentimente pasionale puternice între bărbat și femeie. În centrul acestui parfum se află celebrul parfum Gerlinada (Guerlinade).L'Instant de Guerlain este completat de mirosul de magnolie din China, iasomie si ylang-ylang.