Hermes

Povestea parfumurilor brand-ului a început în 1951, când președintele, Robert Dumas, a decis să extindă producția cu parfumuri de barbati si femei.

Primul parfum, lansat in colaborare cu parfumierul Edmond Roudnitska este numit Eau D`Hermes și a continut unui grup de arome din piele pentru femei și bărbați. Patru ani mai târziu, lumea a văzut un nou parfum pentru femei numit Doblis.

De asemenea, bărbații doresc să se bucure de faimosul brand de parfum.

În anul 1970, Equipage a fost prezentat publicului masculin.Patru ani mai târziu, cu ajutorul parfumeurului Maurice Morin, a văzut lumina parfumului Amazone, aparținând grupei de parfum aldehidă floral.Anul 1979 în istoria de parfum de brand a fost marcat de lansarea parfumului unisex.

Primul este numit Eau de Cologne Hermes și a aparținut unui grup de arome de fructe. Al doilea parfum, creat în colaborare cu designerul Francois Caron, a fost numit Eau D`Orange cu compozitie verde florala.Dupa trei ani, casa Hermes, cu participarea parfumeristului Gilles Romay, creează un nou parfum picant lemnos pentru bărbați Rocabar.