Kenzo

In urmă cu 23 de ani, a început istoria legendarului parfum Kenzo. Primele parfumuri au fost create în 1987, au fost numite Kenzo de Kenzo - Acest parfum floral feminin bazat pe principiul ikebanei. Aceste arome au fost pur și simplu un succes uimitor și au marcat începutul noilor capodopere de parfumuri.

Toți acești ani, parfumurile Kenzo dețin o poziție de lider în popularitate. Multe dintre parfumurile au trecut deja prin mai multe ediții, si-au schimbat designul de sticle și ambalaj, și, uneori, au fost adaugate si note noi, dar principala compozitie ramane neschimbata.

Colectia Kenzo parfumuri pentru bărbați și femei este actualizată în mod regulat cu noi arome originale. Toate acestea se disting prin perfecțiunea lor și absolut nici o asemănare cu alții.In fiecare an, crearea noilor parfumuri Kenzo, devin cel mai bine vândute din toate timpurile.

Care este secretul popularității lor? Faptul că ele transmit motto-ul lui Kenzo Takada - "Lumea e frumoasă!".

Aromă ușoară a mării, pietrele incalzite de soare, iarbă verde, flori - Kenzo apă de toaletă miroase ca viața însăși, simplu și ușor de înțeles pentru toată lumea. Arome naturale colectate în compoziție elegantă - asta e ceea ce face de bună dispoziție și aduce prospetimea de primavara, chiar și în ziua ploioasă.

De exemplu parfum marin Par Kenzo Homme în sticla albastra este inimitabil, similar cu trunchi de bambus - oferă doar o stare de spirit deosebita si energizeaza.Toate parfumurile Kenzo sunt un amestec genial de mai multe opoziții, care, după cum se pare, nu ar putea exista într-o sticlă, dar creatorul nu este doar un parfumier, el este un adevărat creator de frumusețe.