Lacoste

Lacoste este o casa de moda franceza, care oferă articole de îmbrăcăminte, pantofi, ceasuri si parfumuri. Compania a fost fondata in 1933 de Rene Lacoste și Andre Giliar. Acestea creează cele mai cunoscute haine pentru tenis, tricouri cu celebrul log crocodil verde.

În 1980, cămașa albă pentru tenis Lacoste a fost o marcă comercială a casei de design. Lacoste a început să ofere și alte articole de îmbrăcăminte și accesorii cum ar fi pantofi, ochelari de soare și parfumuri în 1980.

Primul parfum de la Lacoste este Lacoste pentru barbati, lansat în 1984. O serie de parfumuri pentru bărbați și femei, au fost lansate mai târziu, multe dintre care au logo-ul de crocodil. Brand-ul a lansat, de asemenea, un parfum in colaborare cu Procter & Gamble. Brand-ul include 40 de parfumuri în colecția sa. Cea mai veche ediție datează din 1984.

Serii celebre sunt L.12.12., care includ parfumuri, potrivite pentru doamnelor și domnilor sportivi. Parfumieri care lucreaza in colaborare cu Lacoste sunt Oliver Crespo, Bruyères Laurent, Jean-Michel Dyurez, Claude Dir, Annick Menard și Domitil Mishalon.