Acum, compania Prada, la fel ca înainte, este o companie de familie, condusă de Miuccia Prada. Acesta a dat o noua directie a companiei - produse de parfumerie. Miuccia dezvoltă sticle și ambalaje pentru sticle de parfum, participă la producerea de parfumuri.

Prada face parfum atât pentru femei cât și bărbați. In plus, aceasta include o colectie de parfumuri unisex, care este acum foarte populara în rândul tinerilor. Parfumuri unisex sunt Oeillet, Iris, Fleur, Ambre, Violette, Tubereuse, Benjoin și Opoponax.

Aceste nume corespund aromele de bază ale fiecăruia dintre arome.Prada de Prada este un parfum feminin, care a fost lansat în anul 2004. În crearea acestui parfum au participat maeștri adevărați cum ar fi M. Gavarri K.Benyam care a lucrat pentru Calvin Klein, Nina Ricci, Ralph Lauren si Giorgio Armani.

Pentru acest parfum în 2005, creatorii sai au primit premiul FIFI.Prada Intens si Prada Tendre au fost realizate în 2005 și 2006În crearea de parfumuri este implicata Miuccia Prada. Impreuna cu celebrul Daniela Arde au lansat MEN parfum DELUXE de bărbați. Este un parfum frumos de zi, care este proiectat pentru bărbați încrezători.

Parfum pentru barbati de la Prada Infusion d`Iris a fost creat de Daniela Andrei. Este un parfum de zi si de seara care excita femeile. Miuccia Prada a realizat flaconul și ambalajul parfumului. Aceasta este o sticlă elegantă de culoare gri-deschis, cu o emblema de metal Prada.