Versace

Versace este marca italianaa, fondata de Djani versace. Dupa moartea lui brand-ul a fost condus de urmasii lui.

Debutul are loc in anul 1978 cu colectia de femei care a fost acceptata foarte bine si face brand-ul foarte cunoscut. е италянска модна марка, In acelasi an a fost deschis si primul magazin la Milano, urmat de colectia de barbatiVersace repede se transforma in iubitul starurilor - Elton John este primul lui fan. In campaniile sale de reclama el foloseste numai persoane foarte cunoscute. fetele de reclama lui Versace au fost Madonna, Ashton Kutcher, Britney Spears si Halle Berry.

Se poate spune ca el influneteaza fenomenul de supermodel, facand in anul 1990 calendarul cu toate modelele de top care participa la reviul toamna-iarna 1991/1992.

Treptat la produsele oferite de Versace se adauga accesorii, mobila si cosmetice. Versace Couture este linia de baza a brandu-lui care include si parfumuri.

Priuml parfum al marcii este Gianni Versace for Women si este prezentat in anul 1981. Alte arome de barbati si femei sunt Versace, Versus, Jeans and Jeans, Couture. Aromele lui Versace se produc in colaborare cu Euroitalia SRL.