Aceasta firma spaniola din anul 1948 este angajata în croitoria de modă femeilor și îmbrăcăminte pentru bărbați. Istoria brand-ului incepe mai de mult, la începutul anilor patruzeci, când Mercedes Basi a fondat o producție mică. Produsele create manual, diferite de calitate și design neobișnuit, au câștigat rapid popularitate în Spania post-război.

Când micul magazin nu mai era în măsură să răspundă nevoilor clientelei în continuă creștere, fiii lui Mercedes, Jose si Armand Bassi, au efectuat expansiunea. In 1958 au deschis o fabrică cu echipament nou, potrivit cu cele mai recente tehnologii.In 2000 au deschis o noua directie a brandului - productia de parfum. Parfumurile faimosului brand spaniol Armand Basi este o continuare logică a colecțiilor de haine ale acestui brand. Prin natura sa, ultra-moderna, aromele inbina puterea tradiției și noblețea clasica.

Toate parfumurile acestui brand sunt proiectate pentru a oferi oamenilor armonia și ajută să dezvăluie identitatea lor. Toate aromele sunt special create în perechi (de barbati și de femei) ca să se completeze în mod natural reciproc. Dispunând de o senzualitate deosebita si pasiune, parfumurile contin componente de arome naturale.