Calvin Klein

Calvin Klein - nu este doar numele fondatorului brand-ului, nu doar un stil, care este popular pe cele două părți ale Atlanticului. Calvin Klein - o adevărată legendă în lumea publicității și de marketing. Acest nume a devenit aproape sinonim cu scandal și sexualitate.

Calvin Klein - legenda, întruchiparea de eleganță și sexualitate. Puritatea liniilor tăiate ale modelelor sale creează o atmosferă relaxată.Fiecare nouă colecție a brand-ului este plina de sentimente amestecate - de la respingere si absolută încântare în egală măsură.

El este încă privit ca fondatorul și inspiratorul stilului popular de tineret "unisex" - moda, conceputa pentru adolescenti de ambele sexe.În ciuda campaniilor de publicitate șocante, brand-ul s-a transformat treptat într-un imperiu imens, care are un impact asupra industria modei din diferite țări. Numele de designer a devenit sinonim cu tinerii, atractivitatea și libertatea.

Compania produce acum haine de tineret, accesorii frumoase, o mare gama de parfumuri de înaltă calitate.Parfumuri Calvin Klein sunt simbol de senzualitate si sexualitate. Uimitoare și luminoase, aceste arome sunt create pentru cei care știu cum să obțina plăcere reală de viață.