Cerruti 1881

Cerruti - armonie și farmec. Cerruti - este un adevărat cocktail de plăcere. Povestea a început în Italia, cu o fabrică de textile mica, care a fost deschisa de către trei frați Cerruti în anul 1881.

Munca a fost liniștită până cand nepotul fondatorului Nino Cerruti nu și-a arătat temperamentul său italian fierbinte. De la mijlocul secolului XX, a început o ascensiune de succes in lume.

Filosofia brandului - crearea de parfumuri, care completează perfect imaginea clasica, de a crea o stare de spirit specială și dă libertate. Primul parfum a fost lansat în 1978 și a adus succesul și faima casei. Secretul succesului este elementar - cea mai înaltă calitate, în combinație cu idei îndrăznețe. Fiecare brand are propriul său parfum, caracterul este luminos și puternic. Liniile de parfumuri sunt originale, memorabile și extraordinare.

Cerruti generează un stil propriu, ceea ce este caracteristic pentru dorinta de a sublinia frumusetea naturala a persoanei. Această abordare asigură succesul parfumului de brand pentru mulți ani.