Chloe

Istoria casei Chloe este foarte interesanta și romantica. Acum este condusa de Stella McCartney, fiica unui celebru muzician din Beatles. Totul a început în anul 1945, când un tânăr aristocrat Gaby Agen a venit la Paris din Egipt.

În 1995, conducerea a decis să ofere loc de frunte designerului de moda Stella McCartney.Casa Chloé a colaborat cu designeri bine-cunoscuti, ai cărui activitate întruchipează spiritul vremurilor și vectorul modificărilor viitoare. Nume Chloé - un epitet al zeiței greacă Demeter, sau "ecologizare".

Numele este o reprezentare foarte exactă a dispoziției care a predominat la acel moment la Paris. Tinerete, nepăsare, lumina și noutatea dominată nu numai în viață, ci și în design.

Astăzi, Chloé dezvoltă îmbrăcăminte pentru copii si femei, accesorii si mai multe linii de parfumuri. Parfumurile nu au arome ascuțite sau prea fanteziste, fiecare parfum nou vine ca o surpriză.

Chloe parfum este destinat fatei romantice, drăguțe, subliniind farmecul natural. Compania are propria sa retea de buticuri din America, Japonia, Europa și Orientul Mijlociu.