Chopard

Istoria firmei Chopard a început în 1860, într-un oraș mic Sonvillier, in timp ce Louis-Ulysse Chopard a decis să deschidă o fabrică pentru fabricarea de ceasuri. Ceasuri Chopard - gust perfect, stil rafinat și tradiția high-tech de experți de ceasuri elvețieni.Împăratul rus Nicolae al II-lea la vremea a apreciat rafinamentul și unicitatea acestui ceas. În 1976, Chopard a implementat un progres real în proiectarea produselor lor, în timp ce designerul Ronald Kurowski a introdus primul ceas din seria «Diamonds fericit».

O trăsătură distinctivă a fost safire și diamante, care sunt libere să alunece în interiorul cadranului și arăta ca picături de apă. De-a lungul istoriei sale, brand-ul Chopard a câștigat în mod repetat premii la expoziții mondiale. Pe parcursul existentei brandului Chopard a dezvoltat mai mult de 450 de modele de ceasuri în fiecare an, a făcut circa 15 mii de bijuterii și 30 de mii de unități de ore.Compania are, de asemenea, propria sa linie de rame și ochelari de soare.

Produce parfumuri de elită pentru bărbați și femei, care sunt foarte populare din 1991. Parfumul apare relativ recent la casa Chopard, dar și-a găsit deja fanii săi și a câștigat o nișă pe piața mondială. parfum scump și elegant, depozitate în sticle originale, care sunt realizate sub formă de pietre pretioase