Davidoff

Davidoff - o companie elvețiană, care simbolizează viața de lux. Omul din spatele brandului este Zino Davidoff, s-a născut în 1906 la Kiev, în familie de omercianții de tutun.

Din cauza persecuției, familia s-a mutat în Elveția, unde a stabilit sediul activității sale de tutun. În 1930, fiul cel mare a preluat afacerea, si a transformat-o intr-un adevarat imperiu de lux.În plus față de faima, adusa de trabucurile cubaneze, Davidoff, de asemenea, este renumit pentru parfumurile de bărbați.

Primul Koln, Davidoff Clasic a fost creat în 1984, iar doi ani mai târziu, a introdus un parfum, numit după proprietar. Davidoff Cool Water, care a debutat în 1988, este încă parfum de bărbați cel mai bine vandut pe piața parfumurilor. Compania a decis să consolideze succesul parfumului și a lansat mai multe versiuni ale parfumului cu același nume, cu câteva inovații. Dupa furorul care l-au făcut aromele, Davidoff lanseaza o linie pentru femei.

Pe langa trabucuri scumpe si parfumuri fine de brand,Davidoff furnizeaza si portofele din piele subțire, ceasuri, coniac și cafea.