Dupont

Totul a început în 1872, când tanarul, dar ambițios Simon Tissot-Dupont din Paris a deschis un atelier de lucru pentru producția de accesorii de lux din piele. Nu cruța bani pentru căutarea unor noi metode de tratare a accesoriilor, DuPont a studiat tehnici vechi de prelucrarea materialelor. A folosit un procedeul unic de lăcuire, care este secret si pana astazi si acest preocedeu ii permitea lui Dupont sa atinga frumusetea si adancimea unica a culorii. Lavandă, amurg albastru, violet, coral, carapace de broască țestoasă de aur - sunt culorile exotice folosite in colectiile brandului.

Fiii lui Dupont, au moștenit afacerea familiei si au inceput sa sa produca valize de cea mai inalta calitate, prelucrate manual. Este demn de remarcat faptul că atât atunci ca și în epoca noastră, cele mai multe dintre produsele S.t. Dupont sunt create manual.

Valizele au adus faima brandului la nivel mondial. Pentru a crea doar una dintre ele a adus aproximativ 17 de experți. O abordare serioasă a afacerilor, precum și excelența realizarii manuale de calitate, modele exclusive și talentul incontestabil în cele din urmă au asigurat fraților o recunoastere la nivel mondial.

Saci de voiaj fine S.T. Dupont au dobândit treptat statutul de cadouri valoroase și insotesc persoanele nobile care călătoresc - Regina Danemarcei, Ducele și Ducesa de Windsor, The Patiala Maharajahul, Regina Elisabeta și altele. Asa ca brand-ul a stăpânit prima ipostază - "Arta Travel."