Elizabeth Arden

Faimosul brand american Elizabeth Arden creează cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire a pielii. Celebrul brand a fost fondat de Florence Nightingale, care s-a născut în 1878, în familia canadiană un simplu grădinar.

Antrenat ca un medic, ea a lucrat ca asistentă medicală, ea a experimentat cu pasiune cu o varietate de componente, crearea de creme și unguente. FIn anul 1908 a plecat la New York, și doi ani a invatat sa stapaneasca arta de make-up. După ce a câștigat cunoștințele necesare, Florența a deschis în 1910 un salon de înfrumusețare.

Să iasă în evidență printre alți antreprenori, ea a pictat ușa cabinei într-o culoare roșie strălucitoare și l-a numit cu un nume sonor - Elizabeth Arden.Deja în 1916 brandul a fost la unul dintre primele locuri printre saloanele de renume din SUA, care sunt specializate in ingrijirea corpului si tratamente pentru piele. De fapt, Elizabeth a facut populara utilizarea produselor cosmetice.

În 1921, Elizabeth Arden a deschis salonul ei de la Paris, unde a fost inventat rimel rezistent la apa. In plus, aceasta a creat primul din istoria SPA-centru. În următorii douăzeci de ani, a deschis magazine în întreaga lume.Guvernul francez a onorat Elizabeth Arden în 1961 cu Ordinul Legiunii de Onoare. Elizabeth a murit în 1966, dar moartea eu nu a întrerupt viața imperiului ei, parfumuri Elizabeth Arden create astăzi, precum și produse cosmetice sale celebre