Escada

Escada - una dintre cele mai de succes case de moda, recunoscute de chiar și cele mai exigente doamne din întreaga lume. Poveste de succes a companie ESCADA a început cu o întâlnire a modelului frumos Marguerite cu o persoană activă, gata să pună în aplicare idei ambițioase, Wolfgang. Au creat o adevărata "echipa imbatabil", în moda de afaceri, dându-i numele ESCADA.

Acesta a fost numele unui cal pur sânge irlandez, care a adus primul succes al acestei familii tinere.Wolfgang se ocupa de probleme financiare și de marketing ESCADA, și Margareta, de asemenea, dezvoltă un design, conceptul se numește "Style ESCADA».Astăzi, compania opereaza cu o retea de magazine din întreaga lume, si au o creștere constantă a clienților.

Recent, cu toate acestea, politica companiei s-a schimbat, a venit un nou director de creație - Damiano Biella. Acest designer mizează pe fete tinere. Acum, numele Escada dispune de parfumuri, îmbrăcăminte, lenjerie de corp si accesorii. Hainele de la Escada sunt întotdeauna diferite cu culori luminoase.