Givenchy

Givenchy a fost initial concentrat doar pe producția de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, în cazul în care afacerea a început să crească, Givenchy, am decis să încerce în alte zone ale frumuseții.În 1957 a venit prima linie de parfumuri Givenchy.

Celebra actriță americană Audrey Hepburn a decis să accepte oferta de cooperare cu designerul Hubert Zhivanshi, care a fost un impuls pentru nașterea unui stil aparte și valoros - parfumul Givenchy.

Actrita celebra a fost sursa de inspiratie pentru un număr mare de arome de la Givenchy. În același an, sub marca Givenchy apare Le frunze De - parfum foarte feminin, cu un buchet floral. În 1959, in lumina apare linia masculină de la Givenchy - Monsieur de Givenchy.

Scopul acestui parfum exclusiv a fost inițial sa fie distribuit in cantități limitate și numai pentru clienții selectati. Cu toate acestea, popularitatea lor a crescut atât de rapid în întreaga lume, si in curând Hubert Zhivanshi a decis să le pună în producția de masă.In anul 1970 a publicat a treia capodopera parfum feminin - Givenchy III. Acest parfum floral-fructat capturat o nouă generație de femei îndrăznețe și active. Brand-ul a devenit recunoscut aproape oriunde în lume.