Nu sunt produse în această categorie.

Guess

Astăzi, produsele Guess pot fi văzute în fiecare colț al lumii, și totul a început elementar - cu perechea cea mai comuna de blugi. Fondatorii brandului erau frații Paul și Maurice Marciano, originari din Franța.

Baza de istoria viitoare a brandului Guess a devenit o combinație de eleganță europeană și dragoste catre stilul american. Frații Marciano în 1981 în California, au creat o companie mică pentru producția de blugiMarciano a creat o linie plina de inovație și senzualitate.

Astfel, a luat naștere brandul Guess, care, datorită ideilor originale și imaginii memorabile, a câștigat rapid impuls și a câștigat recunoașterea națională. În curând, sub acest brand a aparut linie de produse Guess de ceasuri, ochelari de soare, pantofi si parfumuri de lux.

Astăzi, Guess este unul dintre brandurile cele mai influente. Parfumurile Guess au fost inițial o extensie a conceptului general al companiei, dar acum ele au început o viață independentă. Aromele pot fi combinate cu propria lor colectie de haine.