Issey Miyake

Brandul japonez Issey Miyake a fost creat de Issey Miyake. A facut design grafic la Universitatea din Tokyo. A luat decizia de a face moda, si s-a continuat formarea la Paris, iar Hubert de la Givenchy a devenit profesoara lui. In 1970 în Japonia, el a fondat propria sa marcă de Issey Miyake în Tokyo.

Odată cu crearea modelelor sale, Issey Miyake a inceput sa experimenteze cu forme si tesaturi.Îmbrăcămintele de la Issey Miyake îmbină în mod organic tradițiile occidentale, cu un gust japonez.

El creeaza costume pentru mai multe producții celebre. Ca si alti designeri celebri, Issey Miyake nu a ocolit parfumurile.

Primul parfum de la Issey Miyake a fost floral - apă de parfum «L'Eau d'Issey», lansat în 1992.In anul 1994 a fost creat «L'Eau d'Issey Pour Homme», apa de toaleta pentru bărbați, iar una dintre interpretarea sa a fost introdusă în 2006. Parfumurile din colectia Issey Miyake includ mai mult de treizeci de arome diferite.

Parfumul Issey Miyake, posedă arome neobișnuite, provocând furtuni emotive de nedescris, și sunt simbol de senzualitate si pasiune. Fiecare parfum Issey Miyake are propria sa istorie, care este misterios și unic.