Jean Paul Gaultier

Astăzi, Jean Paul Gaultier - înseamnă glamour, lux, socant, originalitate.

Cu toate acestea, înapoi în 1976, brand-ul era abia cunoscut. Jean-Paul Gaultier din copilărie a fost pasionat de haine de cusut, folosind un manechin de urs de pluș.

Din moment ce băiatul în vârstă de 13 ani a început să trimită schițe de hainele sale la toate casele de moda de care știa.Cu toate acestea, el a avut noroc la doar 18 ani (anul 1970) , când lui Pierre Cardin i-a placut schița lui îndrăzneață, si l-a angajat să lucreze ca asistent.

După ce a lucrat timp de un an sub conducerea sa, a început să colaboreze cu designeri, cum ar fi Michel Goma și Angelo Tarlatstsi.Apoi, în perioada 1974-1975 a fost angajat în Gautier design vestimentar pentru marca Pierre Cardin.

Cu toate acestea, în 1976, împreună cu colegii săi și Donald Francis Menyuzhem Potaro, Pierre a deschis propria companie de haine și lanseaza prima colecție de costume neobișnuite pentru femei.A lansat primul lor de brand parfum în anul 1993Astăzi, brandul este cunoscut pentru, care produce haine elegante pentru barbati, femei, adolescenti si copii. In plus, are propria sa linie de accesorii si parfumuri.

Produsele sale sunt vândute peste tot în lume, în sute de buticuri, iar designerul șef și președinte al casei de modă este încă numit "enfant teribil", în, lumea modei.