Jimmy Choo

Designerul Jimmy Choo a fost născut în 1961 la Penang. Și-a început cariera la unsprezece ani, făcând cu propriile lui mâini prima pereche de pantofi. Mai târziu, Jimmy merge la London College la Colegiul Tehnic Cordwainers ", iar în 1983 a absolvit cu onoruri.

În 1986, la Londra, el închiriază o clădire și începe să producă o varietate de pantofi. Demonstrand colecția sa de pantofi într-o revistă de modă celebra, l-a ajutat pe Jimmy Choo să dobândească noi clienti celebri, printre care în sine a fost prințesa Diana.

In anul 1996, prietenul său Tamara Mellon îl convinge pe tatăl său să investească în marca Jimmy Choo o sumă destul de substanțială, și devine un co-fondator al întreprinderii existente Jimmy Choo Ltd. Jimmy Choo a vândut jumătate din companie și creează singura îmbrăcăminte high-end, în mijlocul anului 2001.

În plus, deschide producția sa pentru producția de genti. Repunerea în cauză a brand-ul a jucat un rol imens, și bine-cunoscutul serialul TV "Sex and the City", subliniind faptul că pantofii pentru ea sunt de mare valoare. Astăzi, Jimmy Choo trăiește la Londra. El lucrează la înființarea producția de pantofi din Malaezia și creșterea abilităților designerilor locali.