Joop

Marcă comercială germană Joop! Ea produce o gamă largă de produse diverse: pantofi, haine, accesorii, instalatii sanitare, mobila, parfumuri, accesorii si multe altele.Compania Joop! Creat de Wolfgang Joop, celebrul designer de moda german, care s-a născut la Potsdam, în noiembrie 1944.

A absolvit liceul Wilhelm în anul 1966, după care a studiat psihologia de publicitate, dar în curând si-a pierdut interesul.

Mai târziu, Wolfgang Joop a dorit să devină un restaurator și-a început educația artistică, dar a renuntat din nou în 1968 pentru a studia.Inceputul carierei lui Wolfgang Joop poate fi considerat anul 1970, când el, împreună cu soția sa, Karin a câștigat «Constanze» concurs la revista de moda si a primit trei premii.

După acest succes a devenit redactor al revistei «Neue Mode», dar după un an, a decis să devină designer și jurnalist liber.

Colecția de debut de blană de la Wolfgang Joop a fost introdus în 1978, ea a făcut designerul faimos. Celebrul creator de moda Wolfgang Joop este, de asemenea, un ilustrator minunat și artist ale cărui lucrări sunt în diferite muzee.

Foarte populara, de asemenea, este apă de toaletă Joop!, Ceea ce reprezintă diversitatea și modernitatea diferitelor stiluri și moduri de exprimare.