Kenzo

Primul parfum numit Kenzo de Kenzo a apărut pe piață în 1987. Baza parfumului a fost fondat pe principiul ekibany, care a dat parfumului feminitate si senzualitate aparte.

Kenzo pour Homme a încântat consumatorii cu apariția elui în 1991. De-a lungul timpului, el a dobândit o nouă note de aromă a devenit mai ușor, dar esența lui nu s-a schimbat. Parfum pentru bărbați puternici, încrezători.La un an dupa ce a aparut Kenzo pour Homme, a venit Kenzo Parfum d`ete.

Versiunea de vara a parfumului, care ofera o feminitate aparte. Parfumul combină iasomie, lăcrămioare, iris, mușchi, și trandafir. Flaconul original, sugerează că păstrează o aroma deosebita.Jungle Elephant a apărut în 1996. Combină armonios condimente, fructe si note florale. Parfumul va adăuga un farmec aparte femeilor de afaceri da încredere în negocieri.

Anul 2000 ne-a dat o floare de Kenzo. Fiecare femeie care se respectă foloseste Flower Kenzo cu un mac roșu pe ambalaj. Parfum este ideal pentru femeile care petrec cea mai mare parte a timpului în oraș, dar este strâns legată de natura.