Moschino

Franco Moschino mult timp a lucrat în casa de moda Versace, care a creat hainele scumpe fanteziste, care si-ar putea permite doar o femeie foarte bogată. In anii '70 ai secolului trecut moda a fost ridicat în statutul de cult.

Franco Moschino nu a vrut sa impuna o anumită imagine și stil. Așa că a fost de gând să facă o astfel de manieră încât să permită fetelor să aleagă stilul lor de rochie.In 1985, a deschis casa de moda Moschino. Apoi au fost create de liniile de autor de îmbrăcăminte ieftine Chic și Moschino Jeans.

Stilul de designer a fost un fel de act de protest împotriva industria modei. In anul 1994, au fost create primele haine din lume realizate din țesături ecologice. La scurt timp, accesoriile, hainele si parfumurile Moschino au devenit un adevărat etalon pentru industria modei.

Dupa moartea lui Franco conceptul de brand a fost continuat, iar brand-ul a devenit chiar mai popular și în cerere.Stropi de flori colorate, forme frivole de sticle și combinații originale de compoziții de arome - toate acestea au făcut parfumurile Moschino preferate de femeile tinere din întreaga lume.