Narciso Rodriguez s-a născut în familia cubano-americana în 1961, la New Jersey. A studiat la faimoasa scoala de design Parsons School of Design si a absolvit in 1982. Narciso în curând a început să lucreze cu designeri de renume, cum ar fi Calvin Klein, Anne Klein și Cerruti.

Proiectantul a creat o rochie pentru nunta lui John F. Kennedy Jr. și iubita lui Caroline Bisset. Aceasta rochie de matase alba era eleganta si chic, si designerul Narciso Rodriguez s-a ridicat la rangul de couturiers mari.

Noua direcție de interes pentru Narciso au devenit parfumurile și l-a invitat pe renumitul parfumier Francis Kurkdjian și Christine Nagel, pentru a dezvolta modele de sex feminin. Primul parfum al brandului a fost lansat în 2003 și intitulat "Pentru ea».

Parfumul a fost creat pentru femei.Parfumul Narciso Rodriguez, proiectat pentru bărbați, nu doar a fost prezentat ca un parfum de neegalat, dar el spune o poveste neobisnuita, care este ascunsa în spatele zidurilor înguste ale flaconului. Rodriguez credea că fiecare compoziție de parfum ar trebui să prezinte nu numai sentimentul special ci ar trebui să spuna povestea vieții, sa dezvăluie emoțiile umane și sentimentele. Datorita concentratiei ridicate de ingrediente aromatice, parfumurile Narciso Rodriguez te fac să uiți de toate problemele și preocupările.