Paco Rabanne

Francisco-Rabanedo-i-Cuervo s-a născut în 1934, în Țara Bascilor, Spania. Familia Paco Rabanne după moartea tatălui său, s-a mutat în Franța, mama sa a început să lucreze la celebrul designer Cristóbal Balenciaga. Paco Rabanne în varsta de 18 ani ajunge la departamentul de arhitectură al Școlii Naționale de Arte Plastice.

Pentru a plăti studiile sale, el a început să lucreze cu Balenciaga, bijuterii, butoane și alte obiecte mici, apoi a început să facă genti, curele si accesorii pentru Christian Dior, Givenchy si Yves Saint Laurent.

În 1966, Paco a prezentat 12 tinute realizate din plastic si metal, pe podium cu 12 modele în picioarele.

Acest act a șocat publicul frivol, dar numele lui Paco Rabanne a devenit cunoscut în cercurile de designeri francezi. Dupa aceea, au existat alte tinute la fel de extravagante - din material plastic, metal, sticlă, hârtie, fibre holografic, blănuri artificiale.

Compozițile de parfum de brand Paco Rabanne - sunt un exemplu de arome subtile, sticle elegante, rafinate și accente mistice, combinate cu hobby-urile astrologice ale designerului mare. Aroma unică de ultraviolete sau XS parfum indraznet - sunt hit-uri adevărate.