Salvatore Ferragamo

Nu sunt produse în această categorie.

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo - arome unice si exclusive. Această linie de parfum nu este doar plina de mirosul elitei, marca Salvatore Ferragamo creeaza parfumuri de lux pentru femei. Această serie este proiectata pentru independentă, pentru lux și naturalitete.Istoria lui Salvatore Ferragamo datează din 1927.

Salvatore Ferragamo a deschis propriul magazin de pantofi. Emigrase in varsta de 16 ani in SUA, Salvatore incalta cu pantofii lui aproape toată elita filmului. Pantofii lui Audrey Hepburn, Rudolph Valentino, Marlene Dietrich, Joan Crawford, chiar Marilyn Monroe si multe alte bine cunoscute personalitati din lumea cinematografiei.

Chiar și astăzi, marca Salvatore Ferragamo colaborează cu mai multe companii de film bine-cunoscute.Salvatore Ferragamo - marcă italiană, angajată în fabricarea nu numai de pantofi, ci, de asemenea, genți de mână, haine, accesorii.

O parte integrantă a colecțiilor brandului Salvatore Ferragamo este o linie de parfumuri. Parfumele de la Salvatore Ferragamo - sunt elegante si luminoase. Una dintre cele mai bine cunoscute serii de parfum Salvatore Ferragamo este seria de Incanto. Este un simbol al bucuriei de viață, culori strălucitoare și compoziții luminoase, care aduc fericire și dragoste.