Tom Ford

Tom Ford - o personalitate unică și cu multiple fete. În plus față de faima peste tot în lume, el a avut o multime de succese ca arhitect, regizor si parfumier.În 1986, la New York, el lucreaza in stransa colaborare cu designeri, iar în 1988 - a devenit director artistic al Perry Ellis.

În 1990, Tom a plecat din nou la New York și apoi a plecat la Milano. Acolo, el începe să lucreze ca designer de modă în bine-cunoscuta companie Gucci. Doi ani mai târziu, el a devenit director artistic al acestei companii.

El a devenit fata de Gucci.In anul 2000, atunci când compania Gucci Group achizitioneaza Yves Saint Laurent, Tom devine de fapt controlul YSL.Mulți îl numesc "rege netulburat" - a construit un imperiu, a devenit cel mai faimos designer de din lume, potrivit revistei People timp de 35 de ani, el a devenit unul dintre cele 50 de persoane cele mai frumoase din lume. În 2006, Tom Ford creează propria casa de moda, care se numește - Tom Ford.

Prima colecție de îmbrăcăminte a debutat cu lansarea primei serii de parfumuri de la Tom Ford.Orhideea Neagra a depășit toate așteptările. Astăzi, împreună cu compania Firmenich a lansat mai mult de o duzină de parfumuri exclusive.Tom Ford - un sinonim pentru eleganță și lux, stil si originalitate.