Versace

Gianni Versace s-a nascut pe 2 decembrie 1946, în orașul italian Calabria. El si-a început cariera în atelierul mamei sale. Băiețelul a învățat toate trucurile de cusut. La 25 de ani, Gianni Versace creeaza o colectie de haine pentru clădiri celebre - Genny, Complice si Callaghan

.In anul 1978, Versace a deschis propria firmă de croitorie. În același an, el prezinta prima colectie pentru femei profesionist. În mod surprinzător, a primit multe comentarii pozitive.

Apoi, a început o carieră uimitoare.Gianni a fost considerat un trendsetter, el a creat colecții uimitoare de bărbați și îmbrăcăminte pentru femei, o colecție de genți și bijuterii, dar nu mai puțin surprinzător și uimitoare au fost crearea sa în arta de parfumerie.

Atingând cel mai înalt punct de popularitate în lumea modei, este deja un brand bine-cunoscut Versace a început sa dezvolte linii de parfumuri. Colectie de parfumuri Versace a devenit rapid populara și ușor de recunoscut în rândul elitei societății. Parfumul Versace a devenit asociat cu succes și bogăție, eleganță și încrederea în sine, cu sexualitatea atragatoare si rafinament.

Din păcate, în 1997, Gianni Versace a fost ucis, iar toate drepturile de a folosi brandul a trecut la sora lui. Cu toate acestea, până în această zi compania Versace continua sa incante fanii lor cu noi produse, nu numai în modă, ci și în domeniul artei parfumeriei.